Type and press Enter.

Καφές φίλτρου

ΧΑΡΜΑΝΙ ΑΠΟ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
Καφές Φίλτρου Αιθιοπία
Καφές γεωγραφικής προέλευσης από τα υψίπεδα της Αιθιοπίας με χαμηλή οξύτητα, πικάντικη γεύση με εμφανή ίχνη φρούτων και νότες ανθέων.

Καφές Φίλτρου Κένυα
Καφές γεωγραφικής προέλευσης από τις ηφαιστειογενής περιοχές της Κένυας με ευχάριστο άρωμα, διακριτική οξύτητα και γεύση από σύνθετες νότες φρούτων.

Καφές Φίλτρου Περού Bio
Καφές γεωγραφικής προέλευσης από τα βουνά των Άνδεων, με ελαφρύ σώμα και γεύσεις ξηρών καρπών…

Καφές Φίλτρου Cabernet
Μοναδικός καφές τεχνικής τεχνητής ωρίμανσης με διακριτικό άρωμα οίνου και γεύση από νότες ξηρού κρασιού.

Καφές Φίλτρου Blend
Δυνατό χαρμάνι από εκλεκτές ποικιλίες με πλούσιο άρωμα και ιδιαίτερη γεύση.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Η Βραζιλία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο καταλαμβάνοντας το 35% περίπου του παγκόσμιου εμπορίου καφέ. Με υψόμετρο από 1.000 μέχρι 1.200 μέτρα οι φάρμες που έχουμε επιλέξει παράγουν καφέδες δυνατούς γλυκούς με νότες εσπεριδοειδών και λουλουδιών.
ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ
Η δέκατη μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο κατέχοντας ποσοστό 2,5% του παγκόσμιου εμπορίου. Οι καφέδες της Γουατεμάλας έχουν διάφορες γεύσεις. Από τις περιοχές με πεδιάδες μέχρι τις οροσειρές τα διάφορα μικροκλίματα δημιουργούν καφέδες με γλυκές νότες κακάο και καραμέλας μέχρι και καφέδες με γεύσεις βοτάνων εσπεριδοειδών και λουλουδιών με έντονη οξύτητα.
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Η τέταρτη μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο κατέχοντας το 6% του παγκόσμιου εμπορίου. Τα βουνά της Κολομβίας δημιουργούν μοναδικές ποιότητες καφέ. Η κολομβιανή καφέδες είναι πλούσιοι και με σώμα. διαθέτουν μεγάλη γκάμα γευστικών στοιχείων από γλυκιά με γεύση ξηρών καρπών και σοκολάτας μέχρι φρουτώδη και σχεδόν τροπική.
ΑΙΘΙΟΠΙΑ
Η πέμπτη μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο με ποσοστό παραγωγής 5% επί του παγκόσμιου εμπορίου καφέ. Η Αιθιοπία θεωρείται η γενέτειρα του καφέ με μία τεράστια ποικιλία ειδών και ποικιλιών χαρίζει μοναδικές γεύσεις με νότες λουλουδιών βοτάνων και εσπεριδοειδών
ΚΕΝΥΑ
Η εικοστή δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο με ποσοστό παραγωγής 0,5% του παγκόσμιου εμπόριου καφέ. Το κόκκινο έδαφος της Κένυας πλούσιο σε αλουμίνιο και σίδερο συμβάλλει ούτως ώστε να παράγονται μερικοί από τους πιο αρωματικούς και όξινους καφέδες στον κόσμο. Έχουν πλούσια ζουμερή υφή νότες τροπικών φρούτων και την οξύτητα εσπεριδοειδών.
ΠΕΡΟΥ
Η 9η μεγαλύτερη παραγωγός καφέ στον κόσμο με ποσοστό παραγωγής περίπου στο 3% του παγκόσμιου εμπόριου καφέ. Στο Περού παράγονται καφέδες με γήινη γεύση νότες βοτάνων με πλούσια και καλή υφή. Σε μεγάλο υψόμετρο από 1.200 μέχρι 2.000 μέτρα παράγονται κυρίως οργανικοί καφέδες με διακριτική οξύτητα.

0